The ProteInn Club op het hoofdpodium van FTI Gent, the place to be voor innovatie in biotech en gezondheid. Voor een niet-alledaagse show! Charmante grondstoffenleveranciers en ambitieuze eiwitproducenten gingen op jacht naar hun ideale ❤️ not-so-BLIND DATE!

We duiken in de fascinerende wereld van microbiële eiwitten en innovatieve ketenvorming, waar samenwerking key is. Bij The ProteInn Club draait alles om het vinden van gemeenschappelijke doelen en het initiëren van samenwerking.

Wim Soetaert (Bio Base Europe Pilot Plant) beet de spits af en nam iedereen mee in de wondere wereld van microbieel eiwit … en dan begon de datingshow!

ArcelorMittal en Cargill waren op zoek naar hun perfecte match. Avecom, Biothalys, NovelYest en Paleo toonden hun unieke kwaliteiten en streden tot de finish. BioLynx, Naplasol en Bolder Foods vertelden over hun nieuwste innovatie-dating ervaringen!

Ingeborg bracht zeker liefde in de lucht! Veel liefde… want de bedrijven kozen niet één date, maar sloten zich aan bij The ProteInn Club om meer zakelijke kansen te verkennen. Het was ook hartverwarmend om het liefdesverhaal te horen van 3 bedrijven die lid zijn en al een paar jaar met elkaar omgaan!

Dank aan Flanders Technology & Innovation voor het organiseren van het evenement. Grote dank aan Ingeborg en aan alle bedrijven!