In de aanwezigheid van meer dan 100 enthousiaste bedrijfsleiders, projectleiders, beleidsmakers en onderzoekers werd de aftrap gegeven! Zo bracht The ProteInn Club meteen een breed netwerk samen. Uniek is het ecosysteem met een concentratie aan kennis, pilootfaciliteiten en bedrijvigheid, lokaal verankerd rond Gent, maar eveneens internationaal actief op wereldniveau. De verschillende sprekers kwamen uiteindelijk samen naar een duidelijke gemeenschappelijke boodschap. Een grote opportuniteit staat voor de deur. Microbiële proteïnen zijn een duurzame eiwitbron met diverse toepassingen die passen in een circulaire bio-economie. Uitermate inspirerend waren de getuigenissen van enkele pionier-bedrijven.

What’s next? Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze volgende activiteiten.

Heb je deze gelegenheid gemist? Contacteer ons voor meer info.