Het evenement “Pitch Perfect and Boost the European Bioeconomy” is een eendaags evenement van intense grens- en sectoroverschrijdende pitching, matchmaking en netwerking, met als doel de industrie te koppelen aan innovatieve (biogebaseerde) technologieën, innovatoren aan investeerders en nieuwe partnerschappen te creëren voor de toekomst en de verdere ontwikkeling van innovatieve, grens- en sectoroverschrijdende industriële waardeketens in de biogebaseerde economie.

Meld je nu aan! Meer info op: https://www.pitchperfectbioeconomy.eu/

Neem deel om te pitchen, te matchmaken, innovatie te scouten, te networken en de expo te bezoeken!

Het evenement is een co-organisatie van de volgende innovatie platforms: Pilots4U Database and Network, Bio Base Connect, The ProteInn Club, BioeconomyVentures Platform, Planet B.io, ShapingBio, Waste2Func, en Tech4Biowaste Database.